Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Alkuvuoteni hallituksen kansainvälisyysvastaavana

Olen Dilek, toisen vuoden sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opiskelija. Hain kv-tutoriksi heti ensimmäisen vuoden syksyllä. Keväällä minua pyydettiin jatkamaan Muotoiluinstituutin kv-vastaavana, eikä siitä mennytkään kuin toiset puoli vuotta kun päädyin hakemaan LAMKOn hallitukseen edellisen Kansainvälisyysvastaavan kehotuksesta. Ja vaikka pääsinkin sisään Hallitukseen olen jatkanut toimintaa Muotsikan kv-vastaavana sekä kv-tutorina.

Kun kevätlukukausi 2019 alkoi en ollut kerennyt tajuta mitä Hallitus-toiminta käytännössä tarkoitti. LAMKOurani Kansainvälisyysvastaavana iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ensimmäisenä koulupäivänä löysin itseni pitämästä PowerPoint-esitystä kaikille uusille vaihtareille.

Työtä on riittänyt ja sitä tulee koko ajan lisää varsinkin näin tutor-haun aikaan. Minua ei kuitenkaan huoleta, sillä meillä on aivan mahtava “Hallitus-jengi”, joka pitää varmasti huolen siitä, etten nakita itselleni liikaa tekemistä. Erityisen tiivistä yhteistyötä olemme suunnitelleet yhdessä Tutor-vastaava Reetan kanssa. Tavoitteemme on parantaa kaikkien tutoroinnin muotojen keskenäistä yhteistyötä ja kanssakäymistä. Meitä vastaan on turha tapella, sillä me muodostamme aikamoisen tiimin, eikö vain Reetta?

Kansainvälisyysvastaava

Dilek Korkmaz

kansainvalisyys(at)lamko.fi

Vaalit puhututtivat Kevätseminaarissa Helsingissä

15.03.2019 Essi Murto

Osallistuimme tällä viikolla viestintävastaavamme Kaisan kanssa kattojärjestömme, Suomen Opiskelijakuntien Liitto Lue lisää

Mitä edustajistolla on agendalla tänä vuonna?

08.03.2019 Janne Siltanen

Viimeksi esittelin edustajistoni jäsenet nyt ja ajattelin kirjoittaa hieman siitä Lue lisää

Hallitus esittäytyy

22.02.2019 Kaisa Jalli

Näkyvin osa LAMKOn toimintaa on edustajiston vuosittain valitsema hallitus. Hallituksen Lue lisää

Alkuvuoteni hallituksen kansainvälisyysvastaavana

14.02.2019 Dilek Korkmaz

Olen Dilek, toisen vuoden sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opiskelija. Hain kv-tutoriksi Lue lisää

Näytä lisää