Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Alkuvuoteni hallituksen kansainvälisyysvastaavana

Olen Dilek, toisen vuoden sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opiskelija. Hain kv-tutoriksi heti ensimmäisen vuoden syksyllä. Keväällä minua pyydettiin jatkamaan Muotoiluinstituutin kv-vastaavana, eikä siitä mennytkään kuin toiset puoli vuotta kun päädyin hakemaan LAMKOn hallitukseen edellisen Kansainvälisyysvastaavan kehotuksesta. Ja vaikka pääsinkin sisään Hallitukseen olen jatkanut toimintaa Muotsikan kv-vastaavana sekä kv-tutorina.

Kun kevätlukukausi 2019 alkoi en ollut kerennyt tajuta mitä Hallitus-toiminta käytännössä tarkoitti. LAMKOurani Kansainvälisyysvastaavana iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ensimmäisenä koulupäivänä löysin itseni pitämästä PowerPoint-esitystä kaikille uusille vaihtareille.

Työtä on riittänyt ja sitä tulee koko ajan lisää varsinkin näin tutor-haun aikaan. Minua ei kuitenkaan huoleta, sillä meillä on aivan mahtava “Hallitus-jengi”, joka pitää varmasti huolen siitä, etten nakita itselleni liikaa tekemistä. Erityisen tiivistä yhteistyötä olemme suunnitelleet yhdessä Tutor-vastaava Reetan kanssa. Tavoitteemme on parantaa kaikkien tutoroinnin muotojen keskenäistä yhteistyötä ja kanssakäymistä. Meitä vastaan on turha tapella, sillä me muodostamme aikamoisen tiimin, eikö vain Reetta?

Kansainvälisyysvastaava

Dilek Korkmaz

kansainvalisyys(at)lamko.fi

LAHO-järjestöt

23.05.2019 Emmi Ojantausta

Lahden mahtavia opiskelijatapahtumia on järjestämässä LAMKOn lisäksi joukko muita opiskelijajärjestöjä. Lue lisää

Tiedätkö, mihin voit vaikuttaa Eurovaaleissa äänestämällä?

16.05.2019

Eduskuntavaaleista selvittiin juuri, mutta taas päästään äänestämään ja vaikuttamaan meidän Lue lisää

Ylös penkistä!

25.04.2019 Ville Salonen

Heippa hei kaikille! Olen Ville, toisen vuoden Nursing opiskelija täällä Lue lisää

Häirintä ja häirintäyhdyshenkilö

19.04.2019

Oppilaitoksilla on suomessa velvollisuus edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa (Yhdenvertaisuus- ja Lue lisää

Näytä lisää