Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakunta on Sinun edunvalvojasi

Me Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta LAMKOssa haluamme tehdä opiskeluajastasi elämäsi parasta aikaa. Tehtävänämme on varmistaa, että opiskelusi sujuvat mahdollisimman hyvin. Valvomme kaikkien Lahden ammattikorkeakoulussa opiskelevien etuja sekä opetuksen laatua. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on saada opiskelijoiden ääni kuuluviin heitä koskevassa päätöksenteossa. Opiskelijatutorimme auttavat saamaan opintoihin sujuvan alun ja tarjoamme myös erilaisia tapahtumia ja vapaa-ajan toimintaa opiskelujen vastapainoksi. Merkkinä opiskelijakunnan jäsenyydestä toimii opiskelijakortti. Opiskelijakortilla saat huiman määrän erilaisia etuja ja alennuksia niin paikallisesti Lahdessa kuin valtakunnallisestikin. LAMKOn jäsenenä saat tietysti myös etuja LAMKOn omissa tapahtumissa.

LAMKOn toiminta

  • 12 edustajiston jäsentä
  • 9 hallituksen jäsentä
  • 2 työntekijää
  • 2 jaostoa
  • 153 tutoria

Opiskelijakunnan toiminta koostuu lähes täysin opiskelijoista. Opiskelijakunnan isoimmista ja tärkeimmistä päätöksistä vastaa edustajisto, joka valitaan vuosittain. Käytännön toiminnasta vastaa hallitus, jonka jokaisella jäsenellä on oma vastuualueensa. Päivittäisiä rutiineja LAMKOn toimistolla pyörittää työntekijät. Mukaan LAMKOn toimintaan voi lähteä kuka vaan LAMKin opiskelija. Tapoja osallistua on monia, löydät sieltä varmasti omasi. Voit liittyä edustajistoon, hallitukseen, jaostotoimijaksi tai tutoriksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan LAMKOn toimintaan. Opiskelijakunnan toimintaa säätelee ammattikorkeakoululaki, jossa on määritelty opiskelijakunnan tehtävät. LAMKO on Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n sekä Opiskelijoiden liikuntaliitto ry:n (OLL) jäsen. SAMOK vastaa opiskelijoiden edunvalvonnasta valtakunnallisella tasolla. OLL on valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

 

Lähde mukaan toimintaan!

Ota enemmän irti opiskeluajastasi ja lähde mukaan LAMKOn toimintaan. Toimintaan voi lähteä kuka vain LAMKin opiskelija. Mitään aiempaa kokemusta ei vaadita, into ja kiinnostus toimintaa kohtaa riittävät. Tapoja osallistua on monia, löydät sieltä varmasti omasi. Voit liittyä edustajistoon, hallitukseen, jaostotoimijaksi tai tutoriksi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan LAMKOn toimintaan.

Hallitus ja edustajisto

Lue lisää

Tutorointi

Ryhdy tutoriksi

Lue lisää