Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Näin saat kulkukortin uudelle kampukselle

Kaikille LAMKin opiskelijoille tulee kuvallinen henkilö- ja kulkukortti uudella kampuksella liikkumista ja tunnistautumista varten. Kulkukortin saavat siis myös yamk- ja polkuopiskelijat. Uudella kampuksella pääsee liikkumaan omien kulkuoikeuksien rajoissa kulkukorttia käyttäen. Kulkukortti tulee pitää aina näkyvällä paikalla uudella kampuksella liikkuessa. Kaikille opiskelijoille tullaan järjestämään kampuskierros kampusguidien ja opiskelijatutoreiden toimesta.

Kulkukortti on ulkoasultaan nykyisen AMK-opiskelijakortin näköinen ja se toimii virallisena opiskelijakorttina LAMKOn jäsenille. Ilman jäsenyyttä kyseessä on vain henkilö- ja kulkukortti eikä sillä saa opiskelija-alennuksia.

Jos sinulla ei ole uutta AMK-opiskelijakorttia käytössäsi, tulee sinun tilata uusi kulkukortti itsellesi LAMKOn nettisivujen kautta. Kortin tilauslomake avautuu ensi viikolla, jonka jälkeen tilauksia pääsee tekemään. Kortin saapuminen kestää noin 2 viikkoa ja sen voi noutaa LAMKOn toimistolta. Kortin saapumisesta lähetetään ilmoitus sähköpostilla.

Huomioithan korttia tilatessa tarkat ohjeet kuvan lisäämisestä korttiin. Kuvan tulee olla passikuvamainen, edestä päin otettu. Mikäli kuva ei  vastaa ohjeita, joudutaan se hylkäämään ja kortin tilaus viivästyy.

 

Kulkukortti tänä syksynä aloittaneille opiskelijalle:

Jos olet uusi opiskelija ja olet liittynyt tai liityt LAMKOn jäseneksi, saat kulkukortin automaattisesti. Mikäli et halua liittyä LAMKOn jäseneksi tai et ole oikeutettu opiskelijakortiin (polkuopiskelijat) voit tilata kulkukortin itsellesi LAMKOn nettisivuille avautuvan lomakkeen kautta ensi viikolla.

Kulkukortti vanhalle opiskelijalle:

Vanha opiskelijakortti toimii edelleen opiskelijakorttina ja sillä saa opiskelijaedut, mutta se ei toimi henkilö- ja kulkukorttina uudella kampuksella. Saat tilattua uuden kortin itsellesi LAMKOn nettisivujen kautta. Jos jäsenyytesi on voimassa saat uuden lukuvuositarran uuteen opiskelijakorttiisi. Mikäli et ole LAMKOn jäsen tulee sinun tilata kulkukortti LAMKOn nettisivujen kautta. Voit tilata kulkukortin itsellesi LAMKOn nettisivuille avautuvan lomakkeen kautta ensi viikolla.

 

Lisätietoja kulkukorteista:

Jari Koistinen, pääsihteeri, jari.koistinen(at)lamko.fi

Mikä nimeksi uudelle opiskelijakunnalle?

10.04.2019

Lahden ammattikorkeakoulu ja Saimaan ammattikorkeakoulu yhdistyvät uudeksi ammattikorkeakouluksi. LAB-ammattikorkeakoulu aloittaa Lue lisää

Edustajiston kevätkokous tiistaina 26.3.

19.03.2019

Edustajiston kevätkokous järjestetään tiistaina 26.3.  klo 16.30 alkaen NiemiCampuksella osoitteessa Lue lisää

Slice.fi –mobiilisovelluksen ja uuden digitaalisen opiskelijakortin käyttöönotto

19.02.2019

LAMKO ottaa käyttöönsä keskiviikosta 20.2. alkaen Slice.fi –mobiilisovelluksen, joka korvaa Lue lisää

LAMKOn kevään tutorhaku on täällä!

01.02.2019

Kevään tutorhaku jatkuu koko helmikuun ajan. Nyt on sinun mahdollisuutesi Lue lisää

Näytä lisää