Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Näin saat kulkukortin uudelle kampukselle

Kaikille LAMKin opiskelijoille tulee kuvallinen henkilö- ja kulkukortti uudella kampuksella liikkumista ja tunnistautumista varten. Kulkukortin saavat siis myös yamk- ja polkuopiskelijat. Uudella kampuksella pääsee liikkumaan omien kulkuoikeuksien rajoissa kulkukorttia käyttäen. Kulkukortti tulee pitää aina näkyvällä paikalla uudella kampuksella liikkuessa. Kaikille opiskelijoille tullaan järjestämään kampuskierros kampusguidien ja opiskelijatutoreiden toimesta.

Kulkukortti on ulkoasultaan nykyisen AMK-opiskelijakortin näköinen ja se toimii virallisena opiskelijakorttina LAMKOn jäsenille. Ilman jäsenyyttä kyseessä on vain henkilö- ja kulkukortti eikä sillä saa opiskelija-alennuksia.

Jos sinulla ei ole uutta AMK-opiskelijakorttia käytössäsi, tulee sinun tilata uusi kulkukortti itsellesi LAMKOn nettisivujen kautta. Kortin tilauslomake avautuu ensi viikolla, jonka jälkeen tilauksia pääsee tekemään. Kortin saapuminen kestää noin 2 viikkoa ja sen voi noutaa LAMKOn toimistolta. Kortin saapumisesta lähetetään ilmoitus sähköpostilla.

Huomioithan korttia tilatessa tarkat ohjeet kuvan lisäämisestä korttiin. Kuvan tulee olla passikuvamainen, edestä päin otettu. Mikäli kuva ei  vastaa ohjeita, joudutaan se hylkäämään ja kortin tilaus viivästyy.

 

Kulkukortti tänä syksynä aloittaneille opiskelijalle:

Jos olet uusi opiskelija ja olet liittynyt tai liityt LAMKOn jäseneksi, saat kulkukortin automaattisesti. Mikäli et halua liittyä LAMKOn jäseneksi tai et ole oikeutettu opiskelijakortiin (polkuopiskelijat) voit tilata kulkukortin itsellesi LAMKOn nettisivuille avautuvan lomakkeen kautta ensi viikolla.

Kulkukortti vanhalle opiskelijalle:

Vanha opiskelijakortti toimii edelleen opiskelijakorttina ja sillä saa opiskelijaedut, mutta se ei toimi henkilö- ja kulkukorttina uudella kampuksella. Saat tilattua uuden kortin itsellesi LAMKOn nettisivujen kautta. Jos jäsenyytesi on voimassa saat uuden lukuvuositarran uuteen opiskelijakorttiisi. Mikäli et ole LAMKOn jäsen tulee sinun tilata kulkukortti LAMKOn nettisivujen kautta. Voit tilata kulkukortin itsellesi LAMKOn nettisivuille avautuvan lomakkeen kautta ensi viikolla.

 

Lisätietoja kulkukorteista:

Jari Koistinen, pääsihteeri, jari.koistinen(at)lamko.fi

Edustajiston syyskokous 19. syyskuuta

07.11.2018

Tervetuloa LAMKOn edustajiston syyskokoukseen 19.11. klo 17 alkaen luokkassa M19_A127. Lue lisää

Kannanotto: Opiskelijan ääni turvattava muutoksen keskellä

19.10.2018

Lahden ammattikorkeakoulun (LAMK) yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet tiistaina 9.10.2018. Neuvotteluiden lopputuloksena Lue lisää

Opiskelijakunta LAMKOn hallitushaku käynnistyy!

08.10.2018

On taas se aika vuodesta kun LAMKOn hallitukseen etsitään uusia Lue lisää

Näin onnistuu pelkän kulkukortin tilaus uudelle kampukselle

25.09.2018

Jos sinulla ei ole vielä kulkukorttia uudelle kampukselle voi tilata Lue lisää

Näytä lisää