Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Haalarit – opiskelijan uniformu

LAMKOn kautta voit hankkia itsellesi myös opiskelijan tunnusmerkin – opiskelijahaalarit! Pukeutumishuolesi ovat ohi, kun ostat itsellesi opiskelijahaalarit, täydellinen asuvalinta kaikkiin opiskelijarientoihin.

LAMKOn haalarit ovat väriltään mustat ja ne käyvät kaikkien alojen opiskelijoille. Haalareita värittämään voit ostaa haalarimerkkejä LAMKOn toimistolta tai kerätä niitä erilaisista opiskelijatapahtumista. Mustia haalareita voi tulla sovittamaan ja ostamaan LAMKOn toimistolta.

Haalareiden hinta LAMKOn jäsenille on 35 euroa ja muille 65 euroa. Jos otat LAMKOn jäsenyyden vähintään 3,5 vuodeksi saat haalarit 20 euron hintaan! Tarjous voimassa syyskuun loppuun asti.

Haalareihin ei oteta vastaan ennakkovarauksia vaan nopeat syövät hitaat. Pyrimme varaamaan riittävän määrän kaiken kokoisia haalareita, mutta joskus tietyt koot pääsevät loppumaan joten kannattaa olla nopea, jotta saat itsellesi sopivat haalarit!

Opiskelijahaalarit saat siis LAMKOn toimistolta. Löydät meidät uudelta NiemiCampukselta (Mukkulankatu 19) ensimmäisestä kerroksesta.