Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakortti ja jäsenyys

Opiskelijakortti on opiskelijan virallinen tunnistautumisväline. Liittyessäsi LAMKOn jäseneksi saat käyttöösi opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu opiskelijaetuihin ja –alennuksiin. Etuja on käytössäsi sekä paikallisesti, että valtakunnallisesti. Voit myös yhdistää opiskelijakorttiisi ISIC-ominaisuuden, jonka avulla saat käyttöösi opiskelijaetuja maailmanlaajuisesti.

Opiskelijakortti toimii myös kulkutäginä LAMKin kampuksilla ja voit käyttää sitä mm. tulostaessa.

 

Sinulla on valittavanasi erilaisia opiskelijakorttivaihtoehtoja:

AMK-opiskelijakortti tarjoaa sinulle käyttöösi valtakunnalliset opiskelijaedut sekä joukon paikallisia opiskelijaetuuksia Lahdessa. Opiskelijakortin edut saat käyttöösi maksettuasi LAMKOn jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus määräytyy jäsenyyden pituuden mukaan. Voit valita jäsenyyden pituuden aina yhdestä lukukaudesta koko opintojesi ajaksi. Saat käyttöösi myös Frankin digitaalisen opiskelijakortin. Vain AMK-opiskelijakortti toimii henkilö- ja kulkukorttina uudella NiemiCampuksella. AMK-opiskelijakortin tilaat kätevästi tästä linkistä.

Frank -opiskelijapalvelu tarjoaa useita opiskelijakorttivaihtoehtoja: perinteinen muovinen opiskelijakortti sekä opiskelijakortin ja pankkikortin yhdistelmä, joka on tuotettu yhteistyössä Danske Bankin kanssa. Kaikkiin opiskelijakortteihin on saatavissa myös kansainvälinen ISIC –lisenssi. Frankin opiskelijakorttien hinnat vaihtelevat 0 € – 30,10 € välillä, jonka lisäksi sinun tulee maksaa opiskelijakunnan jäsenmaksu. Lisätietoja Frankin opiskelijakorteista saat osoitteesta www.frank.fi/opiskelijakortti.

Digitaalinen opiskelijakortti kulkee mukana puhelimessasi ja saat sillä samat edut kuin muovisella opiskelijakortillakin. -Digitaalisen opiskelijakortin saat käyttöösi maksamalla LAMKOn jäsenmaksun. Tämän lisäksi käyttö maksaa 2,90 € / 12 kk. Digitaalinen opiskelijakortti toimii sovelluksella (Frank app), jonka voit ladata itsellesi puhelimesi sovelluskaupasta. Digitaaliseen opiskelijakorttiin on mahdollista yhdistää myös ISIC-ominaisuus.

Opiskelijakortti-

vaihtoehdot

  • AMK-opiskelijakortti
  • Frank-opiskelijakortti
  • Digitaalinen opiskelijakortti

Jäsenmaksu:

½ vuotta 20 €
1 vuosi 30 €
1,5 vuotta 50 €
2 vuotta 58 €
2,5 vuotta 66 €
3 vuotta 75 €
3,5 vuotta 83€
4 vuotta 90€

 

Muovisen opiskelijakortin tilanneelle jäsenmaksuun lisätään korttimaksu. Jatkaessasi jäsenyyttäsi, maksat vain opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Kevään jäsenkausi päättyy 30. syyskuuta ja syksyn jäsenkausi päättyy 31. tammikuuta.

Jäsenyyden uusiminen

Jos sinulla on jo opiskelijakortti, mutta jäsenyytesi ei ole enää voimassa voit uusia jäsenyytesi nettilomakkeemme kautta tai toimistollamme. Nettilomakkeen kautta maksu hoituu nettipankin kautta, toimistollamme voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Lukuvuositarra

Opiskelijakortin voimassaolosta on merkkinä lukuvuositarra. Syyslukukauden tarra on voimassa aina seuraavan tammikuun loppuun asti, lukuvuositarra/kevätlukukauden tarra on voimassa aina seuraavan syyskuun loppuun asti. Sinun tulee noutaa uusi lukuvuositarra aina LAMKOn toimistolta.

Lukuvuositarran postitus

Jos et pääse noutamaan lukuvuositarraan LAMKOn toimistolta on se mahdollista saada myös postitse. Postituksesta veloitamme 5 euroa. Jos haluat lukuvuositarran postissa ole yhteydessä pääsihteeriimme, paasihteeri(at)lamko.fi. Huomioithan, että emme lähetä opiskelija- tai kulkukorttia postitse, vaan se tulee hakea henkilökohtaisesti LAMKOn toimistolta.

Kortti kadoksissa?

LAMKOn uuden opiskelijakortin tilaus tapahtuu toistaiseksi LAMKOn toimistolla. Jos haluat tilata uuden Frank-opiskelijakortin, voit tehdä sen osoitteessa www.frank.fi

Opiskelijakunnasta eroaminen

Keskeytyvätkö opiskelusi tai vaihdatko koulua? Voit erota opiskelijakunnasta ilmoittamalla erostasi kirjallisesti LAMKOlle joko postitse tai sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri(at)lamko.fi. Eroamislomakkeen löydät täältä

Kun eroat opiskelijakunnasta, sinulla on oikeus hakea palautusta käyttämättä jääneistä jäsenmaksuistasi. Tällöin sinun tulee palauttaa opiskelijakortti sekä eroilmoituslomake opiskelijakunnan toimistolle. Alle 1,5 vuoden mittaisista jäsenyyksistä ei ole mahdollista saada palautusta. Palautus maksetaan vain yhden kerran.

Jos haet palautusta jäsenmaksusta, on palautusta haettava seuraavasti:

syyslukukauden / koko lukuvuoden jäsenmaksupalautusta on haettava 31.7. mennessä
kevätlukukauden palautusta on haettava 31.12. mennessä.
Muina aikoina jäsenmaksun palauttamisesta päättää hallitus tapauskohtaisesti.