Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakortti ja jäsenyys

Opiskelijakortti on opiskelijan virallinen tunnistautumisväline. Liittyessäsi LAMKOn jäseneksi saat käyttöösi opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu opiskelijaetuihin ja –alennuksiin. Etuja on käytössäsi sekä paikallisesti, että valtakunnallisesti. Opiskelijakortti toimii myös kulkutäginä LAMKin kampuksilla ja voit käyttää sitä mm. tulostaessa.

Sinulla on valittavanasi erilaisia opiskelijakorttivaihtoehtoja:

AMK-opiskelijakortti tarjoaa sinulle käyttöösi valtakunnalliset opiskelijaedut sekä joukon paikallisia opiskelijaetuuksia Lahdessa. Opiskelijakortin edut saat käyttöösi maksettuasi LAMKOn jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus määräytyy jäsenyyden pituuden mukaan. Voit valita jäsenyyden pituuden aina yhdestä lukukaudesta koko opintojesi ajaksi. Saat käyttöösi myös Slice.fi digitaalisen opiskelijakortin. Vain AMK-opiskelijakortti toimii henkilö- ja kulkukorttina uudella NiemiCampuksella. AMK-opiskelijakortin tilaat kätevästi tästä linkistä.

 

Digitaalinen opiskelijakortti kulkee mukana puhelimessasi ja saat sillä samat edut kuin muovisella opiskelijakortillakin. Digitaalisen opiskelijakortin saat käyttöösi maksamalla LAMKOn jäsenmaksun. Digitaalinen opiskelijakortti toimii Slice.fi. -sovelluksella. Digitaalinen opiskelijakortti on ilmainen kaikille LAMKOn jäsenille.

Jäsentietojen päivitys Tämän lomakkeen kautta voit päivittää tietosi ja lisätä tarvittaessa valokuvan Slice.fi -sovelluksen digitaalista opiskelijakorttia varten.

Opiskelijakortti-

vaihtoehdot

  • AMK-opiskelijakortti
  • Digitaalinen opiskelijakortti

Jäsenmaksu:

½ vuotta 20 €
1 vuosi 30 €
1,5 vuotta 50 €
2 vuotta 58 €
2,5 vuotta 66 €
3 vuotta 75 €
3,5 vuotta 83€
4 vuotta 90€

 

Kevään jäsenkausi päättyy 30. syyskuuta ja syksyn jäsenkausi päättyy 31. tammikuuta.

Jäsenyyden uusiminen

Jos sinulla on jo opiskelijakortti, mutta jäsenyytesi ei ole enää voimassa voit uusia jäsenyytesi nettilomakkeemme kautta tai toimistollamme. Nettilomakkeen kautta maksu hoituu nettipankin kautta, toimistollamme voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Lukuvuositarra

Opiskelijakortin voimassaolosta on merkkinä lukuvuositarra. Syyslukukauden tarra on voimassa aina seuraavan tammikuun loppuun asti, lukuvuositarra/kevätlukukauden tarra on voimassa aina seuraavan syyskuun loppuun asti. Sinun tulee noutaa uusi lukuvuositarra aina LAMKOn toimistolta.

Lukuvuositarran postitus

Jos et pääse noutamaan lukuvuositarraan LAMKOn toimistolta on se mahdollista saada myös postitse. Postituksesta veloitamme 5 euroa. Jos haluat lukuvuositarran postissa ole yhteydessä pääsihteeriimme, paasihteeri(at)lamko.fi. Huomioithan, että emme lähetä opiskelija- tai kulkukorttia postitse, vaan se tulee hakea henkilökohtaisesti LAMKOn toimistolta.

Kortti kadoksissa?

Jos kadotat opiskelijakortin voit tilata uuden tilaamalla itsellesi uuden kulkukortin. Jos jäsenyytesi on voimassa saat uuteen korttiin jäsentarran. Muistathan myös käydä ISS aulapalveluihin kertomassa, että kortti on kadonnut jotta he voivat sulkea kortin kulkuoikeudet.

Opiskelijakunnasta eroaminen

Keskeytyvätkö opiskelusi tai vaihdatko koulua? Voit erota opiskelijakunnasta ilmoittamalla erostasi kirjallisesti LAMKOlle joko postitse tai sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri(at)lamko.fi. Eroamislomakkeen löydät täältä Kun eroat opiskelijakunnasta, sinulla on oikeus hakea palautusta käyttämättä jääneistä jäsenmaksuistasi. Tällöin sinun tulee palauttaa opiskelijakortti sekä eroilmoituslomake opiskelijakunnan toimistolle. Alle 1,5 vuoden mittaisista jäsenyyksistä ei ole mahdollista saada palautusta. Palautus maksetaan vain yhden kerran. Jos haet palautusta jäsenmaksusta, on palautusta haettava seuraavasti: syyslukukauden / koko lukuvuoden jäsenmaksupalautusta on haettava 31.7. mennessä kevätlukukauden palautusta on haettava 31.12. mennessä. Muina aikoina jäsenmaksun palauttamisesta päättää hallitus tapauskohtaisesti.