Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakunta LAMKOn hallitushaku käynnistyy!

On taas se aika vuodesta kun LAMKOn hallitukseen etsitään uusia tekijöitä vuodelle 2019!

Oletko sinä henkilö, jolla on into vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin? Haluatko järjestää suurimmat opiskelijabileet tai saada opiskelijat liikkumaan ympärivuotisesti? Vai oletko enemmän johtajatyyppiä, joka on valmis suorittamaan tärkeää edunvalvontatyötä? Haluatko vaikuttaa koulutuksen laatuun ja verkostoitua korkeakoulun johdon, järjestöjen tai Lahden kaupungin päättäjien kanssa?

Hallituksessa voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, että sinä ja myös muut voivat hyvin, edistyvät, eivätkä jää neuvotta opiskeluaikanaan. Tee LAMKista entistä parempi paikka opiskelijalle! Hallituksessa pääset luomaan uutta, rakentamaan opiskelijakulttuuria ja kehittämään korkeakoulukonsernin toimintaa.

LAMKOn hallitukseen haetaan puheenjohtajaa, varapuheenjohtajaa ja 3-9 hallituksen jäsentä. Hallitus valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa 27.11.2018, jonka jälkeen uudelle hallitukselle annetaan perehdytys joulukuun sekä tammikuun aikana (päivämäärät ilmoitetaan pian ja perehdytysjaksot ovat pakollisia). Uusi hallitus aloittaa toimintansa 1.1.2019 ja toimikausi on 1 vuosi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää hallituksen jäseniltä tai puheenjohtajistolta – tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan osoitteeseen hallitus@lamko.fi

Hallituksen yhteystiedot

Hae meille asiantuntijaksi!

12.02.2019

Pitkäaikaisen työntekijämme siirtyessä uusien haasteiden pariin, Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta LAMKO Lue lisää

LAMKOn kevään tutorhaku on täällä!

01.02.2019

Kevään tutorhaku jatkuu koko helmikuun ajan. Nyt on sinun mahdollisuutesi Lue lisää

Edustajiston kokous 5.2.2019 klo 16.30

27.01.2019

Edustajiston kokous pidetään tiistaina 5. helmikuuta klo 16 alkaen luokassa Lue lisää

Digitaalisen opiskelijakortin käyttö Frank Appissä lakkaa helmikuun lopussa – tilalle Slice.fi

16.01.2019

LAMKO on irtisanonut sopimuksen Frankin kanssa koskien heidän tuottamiaan opiskelijakorttipalveluita. Lue lisää

Näytä lisää