Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelijakunta LAMKOn hallitushaku käynnistyy!

On taas se aika vuodesta kun LAMKOn hallitukseen etsitään uusia tekijöitä vuodelle 2019!

Oletko sinä henkilö, jolla on into vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvointiin? Haluatko järjestää suurimmat opiskelijabileet tai saada opiskelijat liikkumaan ympärivuotisesti? Vai oletko enemmän johtajatyyppiä, joka on valmis suorittamaan tärkeää edunvalvontatyötä? Haluatko vaikuttaa koulutuksen laatuun ja verkostoitua korkeakoulun johdon, järjestöjen tai Lahden kaupungin päättäjien kanssa?

Hallituksessa voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, että sinä ja myös muut voivat hyvin, edistyvät, eivätkä jää neuvotta opiskeluaikanaan. Tee LAMKista entistä parempi paikka opiskelijalle! Hallituksessa pääset luomaan uutta, rakentamaan opiskelijakulttuuria ja kehittämään korkeakoulukonsernin toimintaa.

LAMKOn hallitukseen haetaan puheenjohtajaa, varapuheenjohtajaa ja 3-9 hallituksen jäsentä. Hallitus valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa 27.11.2018, jonka jälkeen uudelle hallitukselle annetaan perehdytys joulukuun sekä tammikuun aikana (päivämäärät ilmoitetaan pian ja perehdytysjaksot ovat pakollisia). Uusi hallitus aloittaa toimintansa 1.1.2019 ja toimikausi on 1 vuosi.

Kiinnostuitko? Kysy lisää hallituksen jäseniltä tai puheenjohtajistolta – tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan osoitteeseen hallitus@lamko.fi

Hallituksen yhteystiedot

Kesän aukioloajat

06.06.2019

Toimistomme on suljettuna 18.6. – 4.8. Opiskelija- ja kulkukorttien tilaukset Lue lisää

Mikä nimeksi uudelle opiskelijakunnalle?

10.04.2019

Lahden ammattikorkeakoulu ja Saimaan ammattikorkeakoulu yhdistyvät uudeksi ammattikorkeakouluksi. LAB-ammattikorkeakoulu aloittaa Lue lisää

Edustajiston kevätkokous tiistaina 26.3.

19.03.2019

Edustajiston kevätkokous järjestetään tiistaina 26.3.  klo 16.30 alkaen NiemiCampuksella osoitteessa Lue lisää

Slice.fi –mobiilisovelluksen ja uuden digitaalisen opiskelijakortin käyttöönotto

19.02.2019

LAMKO ottaa käyttöönsä keskiviikosta 20.2. alkaen Slice.fi –mobiilisovelluksen, joka korvaa Lue lisää

Näytä lisää