Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Slice.fi –mobiilisovelluksen ja uuden digitaalisen opiskelijakortin käyttöönotto

LAMKO ottaa käyttöönsä keskiviikosta 20.2. alkaen Slice.fi –mobiilisovelluksen, joka korvaa Frank Appin mm. digitaalisen opiskelijakortin osalta. Tässä tarkempaa tietoa käyttöönottoon liittyen.

Slice.fi –sovelluksen voivat ottaa käyttöönsä maksutta kaikki LAMKOn jäsenet ja se on ladattavissa App Storesta ja Google Play:stä. Ennen käyttöönottoa suosittelemme tarkastamaan ja tarvittaessa päivittämään jäsentietosi osoitteessa https://paivita.jasrek.fi/lamko. Tietojen päivityslomakkeen kirjautumissivulla kysyttävä sähköpostiosoite on oltava sama, mikä löytyy jäsentiedoistasi. Kirjautumista varten sinulle tulee kyseiseen sähköpostiin linkki. Suositamme päivittämään lomakkeella sähköpostitietoon koulun @student.lamk.fi –päätteisen osoitteen.

Sovelluksen käyttämisen osalta on olennaista, että kaikki tiedot ovat ajantasalla ja myös valokuva löytyy järjestelmästämme. Tämä valokuva tulee näkymään digitaalisessa opiskelijakortissa. Jos jotain tietoja puuttuu, digikortin käyttö ei onnistu etkä myöskään saa sovelluksen aktivointikoodia sähköpostiisi. Kun tiedot ovat kunnossa, saat aktivointilinkin vuorokauden sisällä sähköpostiisi. Digitaalisen kortin toimivuuden kannalta on myös tarpeen, että anna sovellukselle luvan kuvien käyttöön.

Slice.fi –sovelluksen aktivointikoodi lähetetään sähköpostiisi osoitteesta noreply(at)feedcowboy.com. Saat aktivointikoodin noin sähköpostiisi noin vuorokauden sisällä jäsenmaksun maksamisesta. Tarkkaile myös roskapostilaatikkoa. Slice.fi:n avulla pystymme myös tarjoamaan enemmän ja parempia paikallisia opiskelija-alennuksia, joita lisätään kevään aikana sitä mukaa, kun ne varmistuvat. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla lamko(at)lamko.fi tai puhelimitse 050 5020 656.

Haemme edunvalvonnan asiantuntijaa

20.09.2019

Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulujen muodostaessa uuden LAB ammattikorkeakoulun 1.1.2020 alkaen, Lue lisää

Haemme viestinnän asiantuntijaa

20.09.2019

Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulujen muodostaessa uuden LAB ammattikorkeakoulun 1.1.2020 alkaen, Lue lisää

Vaalikuulutus – Opiskelijakunta KOEn ensimmäiset edustajistovaalit

18.09.2019

LAB ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOE aloittaa toimintansa 1.1.2020. Syksyllä järjestetään edustajistovaalit, Lue lisää

Edustajiston kokous 9.9.2019

04.09.2019

Maanantaina 9.9. pidetään edustajiston kokous kello 16.30 alkaen tilassa M19_A135. Lue lisää

Näytä lisää