Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Slice.fi –mobiilisovelluksen ja uuden digitaalisen opiskelijakortin käyttöönotto

LAMKO ottaa käyttöönsä keskiviikosta 20.2. alkaen Slice.fi –mobiilisovelluksen, joka korvaa Frank Appin mm. digitaalisen opiskelijakortin osalta. Tässä tarkempaa tietoa käyttöönottoon liittyen.

Slice.fi –sovelluksen voivat ottaa käyttöönsä maksutta kaikki LAMKOn jäsenet ja se on ladattavissa App Storesta ja Google Play:stä. Ennen käyttöönottoa suosittelemme tarkastamaan ja tarvittaessa päivittämään jäsentietosi osoitteessa https://paivita.jasrek.fi/lamko. Tietojen päivityslomakkeen kirjautumissivulla kysyttävä sähköpostiosoite on oltava sama, mikä löytyy jäsentiedoistasi. Kirjautumista varten sinulle tulee kyseiseen sähköpostiin linkki. Suositamme päivittämään lomakkeella sähköpostitietoon koulun @student.lamk.fi –päätteisen osoitteen.

Sovelluksen käyttämisen osalta on olennaista, että kaikki tiedot ovat ajantasalla ja myös valokuva löytyy järjestelmästämme. Tämä valokuva tulee näkymään digitaalisessa opiskelijakortissa. Jos jotain tietoja puuttuu, digikortin käyttö ei onnistu etkä myöskään saa sovelluksen aktivointikoodia sähköpostiisi. Kun tiedot ovat kunnossa, saat aktivointilinkin vuorokauden sisällä sähköpostiisi. Digitaalisen kortin toimivuuden kannalta on myös tarpeen, että anna sovellukselle luvan kuvien käyttöön.

Slice.fi –sovelluksen aktivointikoodi lähetetään sähköpostiisi osoitteesta noreply(at)feedcowboy.com. Saat aktivointikoodin noin sähköpostiisi noin vuorokauden sisällä jäsenmaksun maksamisesta. Tarkkaile myös roskapostilaatikkoa. Slice.fi:n avulla pystymme myös tarjoamaan enemmän ja parempia paikallisia opiskelija-alennuksia, joita lisätään kevään aikana sitä mukaa, kun ne varmistuvat. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla lamko(at)lamko.fi tai puhelimitse 050 5020 656.

KOEn toimistot kiinni ensi viikolla

20.02.2020

KOEn toimistot ovat kiinni koko projektiviikon (viikko 9). Pahoittelemme mahdollista Lue lisää

KOEn toimistot kiinni ma 27.1 ja 28.1.

24.01.2020

Molemmat KOEn toimistot ovat poikkeuksellisesti kiinni maanantaina 27.1. ja tiistaina Lue lisää

Edustajiston kokous 29.1.2020

24.01.2020

Edustajiston kokous keskiviikkona 29.1. klo: 16.00 alkaen. Tilana Lahdessa M19_A127 Lue lisää

Näin otat Slice.fi -sovelluksen käyttöösi

19.12.2019

Opiskelijakunta KOEn muodostumisen myötä myös Lappeenrannassa opiskelevat jäsenemme saavat käyttöön Lue lisää

Näytä lisää