Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Opiskelu on elämäsi parasta aikaa

Osallistumalla LAMKOn opiskelijatapahtumiin saat opiskeluajastasi enemmän irti. Järjestämme erilaisia tapahtumia ympäri lukuvuoden. Luvassa lukuvuoden aikana myös erilaisia liikunnallisia tapahtumia, opiskelijabileitä, sitsejä, hengailuiltoja ja muita tapahtumia, jokaiselle jotakin. LAMKOn jäsenenä osallistut tapahtumiin tietysti aina hieman halvemmalla. Alla muutamia syksyllä tulevia tapahtumia joita et halua missata. Lisää tapahtumia löydät tapahtumakalenteristamme (linkki) Pysy ajantasalla tulevista tapahtumista seuraamalla some-kanaviamme.

Tulevia tapahtumia syksyllä:

 

LAHO PICNIC

29. elokuuta

LAHO (Lahden opiskelijajärjestöt) järjestävät LAMKissa aloittaville opiskelijoille 29.8. (orietaatioviikolla) piknikin Pikku-Veskulla, jossa luvassa pihapelejä, tutustumista alojen välisesti, piknikhenkistä purtavaa ja muuta hauskaa ohjelmaa.

FUKSIAISET

12. syyskuuta

Opiskeluvuosi on hyvä avata räväkästi lähtemällä mukaan mahtavaan menoon, jota on nyt tarjolla LAMKOn Fuksiaisten muodossa! Erityisesti ensimmäisen vuoden opiskelijoille tarkoitettu tapahtuma on syksyn suurin opiskelijatapahtuma Lahdessa. Kerää rastikierrokselle oma 4-8 hengen joukkue, osallistu rastikierrokselle ja juhli voittoa jatkoilla.

LIIKU APPRO

26. syyskuuta

Ensimmäinen Appro, joka yhdistää liikunnan ja kulttuurin! Saman päivän aikana pääset tutustumaan useampaan Lahden liikunta- ja kulttuuripalveluun. Ole paikalla, kun liikunta ja kulttuuri yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla vuoden virkistävimmässä opiskelijatapahtumassa!