Kirjoita tähän hakusana

Hakutulokset

Tärkeää tietoa koskien opiskelijoiden kulkukortteja uudella kampuksella

Kaikille LAMKin tutkinto-opiskelijoille tulee kuvallinen henkilökortti uudella kampuksella liikkumista ja tunnistautumista varten. Kortti on ulkoasultaan nykyisen AMK-opiskelijakortin näköinen ja se toimii virallisena opiskelijakorttina LAMKOn jäsenille. Ilman jäsenyyttä kyseessä on vain henkilö- ja kulkukortti eikä sillä saa opiskelija-alennuksia.

Kaikki tänä syksynä LAMKOn jäseneksi liittyneet saavat tämän uuden kortin automaattisesti, kun tilaukset saadaan pian käyntiin. Aiemmin jäseninämme oleville ja niille, jotka eivät halua opiskelijakuntaan liittyä, avataan oma tilauslomake LAMKOn nettisivuille syyskuun puolella. Eli myös olemassa olevat AMK-opiskelijakortit vaihdetaan uusiin. Henkilökortin tilaus on opiskelijalle maksutonta ensimmäisellä kerralla.

Koska kaikkien kortit uusitaan syyskuun aikana, toivomme, että nykyiseen opiskelijakorttiisi ei vaihdeta lukuvuositarraa ennen uuden kortin saapumista ilman pakottavaa tarvetta. Lukuvuoden 2017-18 tarra on voimassa syyskuun loppuun. Uusille jäsenille suosittelemme digitaalisen opiskelijakortin hyödyntämistä Frank App-sovelluksen kautta ennen muovikortin saapumista.

Kun kyseessä on henkilökortti, kortissa olevan valokuvan tulee olla asiallinen. Valokuvan tulee olla passikuvankaltainen, suoraan edestä otettu ja kasvoihin rajattu, mieluiten yksinkertaisella vaalealla taustalla. Itse otettu kuva käy, kunhan edellä mainitut asiat toteutuvat. Kaikki kuvat käydään läpi ja jos kuva joudutaan hylkäämään, kortin toimitus viivästyy. Tarvittaessa kuva voidaan ottaa LAMKOn toimistolla. Kortit saapuvat LAMKOn toimistolle ja saapumisesta ilmoitetaan sähköpostilla.

Jatkossa siis saat avattua kampuksen ovet ja lokerot, kirjautumaan tulostimiin ja tarvittaviin työkoneisiin samalla kortilla. Ja LAMKOn jäsenenä myös opiskelija-alennukset ovat käytössäsi, joten kannattaa liittyä samalla opiskelijakuntaan, jos et ole vielä sitä tehnyt!

Ilmoitamme vielä erikseen, kun tilaukset lähtevät käyntiin ja pelkän kortin tilauslomake on avattu. Mahdollisiin kysymyksiin vastaamme mielellämme.

Digitaalisen opiskelijakortin käyttö Frank Appissä lakkaa helmikuun lopussa – tilalle Slice.fi

16.01.2019

LAMKO on irtisanonut sopimuksen Frankin kanssa koskien heidän tuottamiaan opiskelijakorttipalveluita. Lue lisää

Edustajiston kokous 22.1.2019

15.01.2019

LAMKOn edustajiston kokous pidetään tiistaina 22.1.2019 klo 16.15 alkaen luokassa Lue lisää

LAMKOn hallitus on järjestäytynyt

14.01.2019

Opiskelijakunta LAMKOn hallitus vuodelle 2019 on järjestäytynyt 4.1.2019 järjestäytymiskokouksessaan. Hallituksen puheenjohtajana Lue lisää

Kannanotto: Opiskelijan ääni turvattava muutoksen keskellä

19.10.2018

Lahden ammattikorkeakoulun (LAMK) yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet tiistaina 9.10.2018. Neuvotteluiden lopputuloksena Lue lisää

Näytä lisää